Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

Zagen in betonwanden

Precisie zaagwerken in betonnen muren

Beton zagen met hoge precisie

A&S doet niet alleen betonboringen maar voert ook betonzaagwerken uit. Wij gebruiken de beste zaagapparatuur om nieuwe openingen te maken in de wanden van uw gebouw. Dat doen we zowel voor particulieren als bedrijven.

Doeleinden

Wandzagen wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het maken van deur-, raam- of poortopeningen. Ook voor de aanleg van technieken (ventilatie, afvoeren…) biedt het veel mogelijkheden. Deze zaagwerken worden zelfs ingezet bij een gecontroleerde sloop van en gebouw.

Materialen

De zaagwerken voeren we uit in wanden van beton of gewapend beton (prefab of ter plaatse gestort). Maar ook in muren van muren van metselwerk of cellenbeton kunnen we openingen maken.

zagen in betonnen wand

Onze troeven

Snel beschikbaar

Wij kunnen de werken snel inplannen

Het juiste materiaal

Een oplossing voor elk project

Betonexperten

Reken op ervaren vakmensen

Gratis Offerte

Vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over zagen in beton? Hieronder vindt u onze FAQ. Voor andere vragen kunt u ons bereiken via het e-mailadres info@aensbetonboringen.be.

De totale kostprijs hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal zaagpunten, de diepte, de afmetingen, enz. Vraag een offerte voor een prijs op maat. Offertes zijn steeds gratis en vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij betonzagen op verschillende dieptes – dit in onderling overleg.

A&S doet vooral betonzaagwerken in de provincies Antwerpen (Mechelen, Duffel, Boom, Willebroek…), Vlaams-Brabant (Londerzeel, Vilvoorde, Zaventem…) en Oost-Vlaanderen (Buggenhout, Dendermonde…). Afhankelijk van de opdracht doen we ook werken buiten deze regio.