Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

Betonboringen

Boringen in beton voor inbouwspots

Precisieboring in beton

A&S uit Tisselt is uw specialist voor boren in beton. Met onze ervaring en professionele machinepark kunnen we met hoge precisie gaten maken in diverse materialen. Dat doen we zowel voor particulieren als aannemers en bedrijven. Gat in een betonnen muur of vloerplaat nodig? Kies voor A&S!

Doeleinden

Betonboringen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het aanleggen van sanitaire leidingen, kabels, ventilatiekanalen, verankeringen, inbouwspots, enzovoort.

Materialen

Wij boren niet alleen beton, cellenbeton en gewapend beton, maar ook in natuursteen, silicaatsteen, metselwerk en asfalt. Voor elk materiaal hebben we een oplossing.

Onze troeven

Snel beschikbaar

Wij kunnen de werken snel inplannen

Uitgebreid machinepark

Een oplossing voor elk project

Betonexperten

Reken op ervaren vakmensen

Gratis Offerte

Vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen

Veelgestelde vragen

Vragen over betonboringen? Hieronder vindt u alvast enkele antwoorden. Indien uw antwoord niet in het lijstje staat, kunt u ons contacteren via info@aensbetonboringen.be.

De kostprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal spots, de diepte en diameter van de boring, enz. Vraag een offerte voor een prijs op maat. Offertes zijn steeds gratis en vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Het is belangrijk om voor de werken te bepalen welke inbouwspots u gaat gebreken. In de technische fiche vindt u de diameter van de spot. Op deze manier bent u zeker dat de boorgaten het juiste formaat hebben.

Wij doen voornamelijk plafondboringen voor spots in de provincies Antwerpen (Mechelen, Duffel, Boom, Willebroek…), Vlaams-Brabant (Londerzeel, Vilvoorde, Zaventem…) en Oost-Vlaanderen (Buggenhout, Dendermonde…). Afhankelijk van de opdracht doen we ook werken buiten deze regio.