Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

Betonboringen

Boren in beton met precisie

Precisieboring in beton

A&S uit Tisselt is uw specialist voor boren in beton. Met onze ervaring en professionele machinepark kunnen we met hoge precisie gaten maken in diverse materialen. Dat doen we zowel voor particulieren als aannemers en bedrijven. Gat in een betonnen muur of vloerplaat nodig? Kies voor A&S!

Materialen

Wij boren niet alleen beton, cellenbeton en gewapend beton, maar ook in natuursteen, silicaatsteen, metselwerk en asfalt. Voor elk materiaal hebben we een oplossing.

Diameters

In ons arsenaal zitten boren van verschillende diameters. U kunt dus bij ons terecht voor gaten van 60 mm voor inbouwspots, maar ook van meer dan 300 mm voor de gebouwtechnieken.

Oriëntatie

Betonboringen zijn zowel horizontaal als verticaal (van onder naar boven of omgekeerd) mogelijk, afhankelijk van de toepassing. Ook schuin boren is mogelijk. 

Gebouwen

We voeren boringen uit in huizen, appartementen, magazijnen, winkels, horecazaken en andere gebouwen. Ook voor buitentoepassingen (bv. keerwanden) kunt u bij ons terecht.

gaten laten boren in beton muur

Boren in beton en steen voor allerlei doeleinden

Als boorfirma is A&S inzetbaar voor allerlei doeleinden – zowel bij particulieren, bedrijven als verenigingen. Wij maken gaten voor verschillende toepassingen, waaronder:

Onze troeven

Snel beschikbaar

Wij kunnen de werken snel inplannen

Uitgebreid machinepark

Een oplossing voor elk project

Betonexperten

Reken op ervaren vakmensen

Gratis Offerte

Vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen

Veelgestelde vragen

Vragen over betonboringen? Hieronder vindt u alvast enkele antwoorden. Indien uw antwoord niet in het lijstje staat, kunt u ons contacteren via info@aensbetonboringen.be.

De kostprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal boorpunten, de diepte, de diameter van de opening, enz. Vraag een offerte voor een prijs op maat. Offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Absoluut. Het is wel belangrijk om ons tijdig in te schakelen. Vaak moeten de boringen uitgevoerd worden voordat andere werkzaamheden kunnen plaatsvinden, zoals spotboringen in een plat dak waarop hellingschape moet komen. 

Ja, we doen niet alleen betonboringen in nieuwbouw maar ook in bestaande woningen, bijvoorbeeld voor de installatie van een airco.

Boren in beton doen we voornamelijk in de provincies Antwerpen (Mechelen, Duffel, Boom, Willebroek…), Vlaams-Brabant (Londerzeel, Vilvoorde, Zaventem…) en Oost-Vlaanderen (Buggenhout, Dendermonde…). Afhankelijk van de opdracht doen we ook werken buiten deze regio, zoals Limburg.

Ja, liefst wel. Dat bespaart tijd. Maar als dit niet lukt, kunnen we in onderling overleg de boorpunten op de dag zelf aftekenen.