Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

Sleuven slijpen

Sleuven inslijpen voor elektriciteit en sanitair

Sleuven frezen in baksteen of cellenbeton

Gaat u bouwen of renoveren? Dan heeft u waarschijnlijk sleuven nodig in de muren voor de leidingen van allerlei gebouwtechnieken. A&S Betonboringen kan deze sleuven slijpen met een hoge precisie en zonder veel stof. Nadien kan uw elektricien of loodgieter meteen aan de slag.

Materialen

A&S maakt sleuven in alle soorten muren en wanden, of ze nu uit cellenbeton of snelbouwsteen bestaan.

Toepassingen

Sleuven frezen doen we voor elektriciteit, sanitair, afvoeren, aircoleidingen en vele andere toepassingen.

Overige werken

Indien gewenst, combineren we het uitslijpen van sleuven met andere werken, zoals betonboringen en spotboringen.

Onze troeven

Snel beschikbaar

Wij kunnen de werken snel inplannen

Uitgebreid machinepark

Een oplossing voor elk project

Zaagexperts

Reken op ervaren vakmensen

Gratis Offerte

Vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen

Veelgestelde vragen

Vragen over het slijpen van sleuven? Hieronder vindt u alvast enkele antwoorden. Indien uw antwoord niet in het lijstje staat, kunt u ons contacteren via info@aensbetonboringen.be.

De kostprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal sleuven, de lengte, de bereikbaarheid en  bijhorende werken (bv. kernboringen). Vraag een offerte voor een prijs op maat. Onze offertes zijn steeds gratis en volledig vrijblijvend.

Dat is afhankelijk van de dikte van de leiding of buis die in de sleuf komt. Er is telkens wat marge nodig om alles vast te plakken en te vermijden dat de leiding/buis uit de muur steekt. 

Sleuven slijpen doen we voornamelijk in de provincies Antwerpen (Mechelen, Duffel, Boom, Willebroek…), Vlaams-Brabant (Londerzeel, Vilvoorde, Zaventem…) en Oost-Vlaanderen (Buggenhout, Dendermonde…). Afhankelijk van de opdracht doen we ook werken buiten deze regio.