Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

Spotboringen

Boringen in beton voor inbouwspots

Gaten voor spots boren in plafonds

Heeft u betonnen vloerplaten in welfsels of predallen (breedvloerplaten) waarin u inbouwspots wilt installeren? Dan moet u hiervoor gaten boren, liefst tijdens de ruwbouwfase.

Betonboringen voor het plaatsen van inbouwspotjes is een klus voor specialisten, zoals A&S. Wij hebben de nodige ervaring en de juiste machines om deze spotboringen op een correcte, precieze manier uit te voeren. 

Dieptes en diameters

We doen spotboringen voor de meest voorkomende diameters, zoals 60mm en 80mm. Maar ook grotere en kleinere formaten zijn mogelijk. Ook de diepte wordt in samenspraak vastgelegd. Indien wenselijk, kan er volledig door het plafond heen geboord worden. 

Andere toepassingen

Spotboringen worden dikwijls gecombineerd met andere boorwerken in plafonds, bijvoorbeeld voor ventilatiebuizen of de creatie van een schacht om leidingen naar een hoger/lager gelegen vloer te brengen. Ook hiervoor kunt u bij A&S terecht.

beton boren van onder naar boven voor inbouw verlichting spots

Onze troeven

Snel beschikbaar

Wij kunnen de werken snel inplannen

Uitgebreid machinepark

Een oplossing voor elk project

Betonexperten

Reken op ervaren vakmensen

Gratis Offerte

Vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen

Veelgestelde vragen

Vragen over spotboringen? Hieronder vindt u alvast enkele antwoorden op veelgestelde vragen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via info@aensbetonboringen.be.

De kostprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal spots, de diepte en diameter van de boring, enz. Vraag een offerte voor een prijs op maat. Offertes zijn steeds gratis en vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Het is belangrijk om voor de werken te bepalen welke inbouwspots u gaat gebreken. In de technische fiche vindt u de diameter van de spot. Op deze manier bent u zeker dat de boorgaten het juiste formaat hebben.

Naast de vormgeving zijn er ook technische zaken om op te letten, zoals de diameter, inbouwdiepte, lichtkleur, stralingshoek. Houd er rekening mee dat niet elke inbouwspot in een vochtige ruimte geïnstalleerd mag worden.

Wij doen voornamelijk plafondboringen voor spots in de provincies Antwerpen (Mechelen, Duffel, Boom, Willebroek…), Vlaams-Brabant (Londerzeel, Vilvoorde, Zaventem…) en Oost-Vlaanderen (Buggenhout, Dendermonde…). Afhankelijk van de opdracht doen we ook werken buiten deze regio.