Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

Prijsinfo: wat kosten betonboringen?

We hebben geen vaste prijslijst. Dat komt omdat de prijs van betonboringen bepaald wordt door allerlei parameters. Hieronder vindt u een overzicht. Vraag gerust een prijs voor uw project via de contactpagina.

Factoren die de betonboring kost beïnvloeden

Diameter

De prijs van betonboringen hangt grotendeels af van de benodigde diameter. Een boring van diameter 18 cm zal goedkoper zijn dan eentje van 200 cm diameter. Des te groter het gat, des te hoger de prijs.

Daarom is het nuttig om op voorhand de afmetingen correct in te schatten. Bent u bijvoorbeeld van plan om inbouwspots te installeren, kies dan tijdig een armatuur en kijk in de technische fiche om de correcte boordiameter te bepalen.

Diepte

Naast de diameter speelt de diepte een rol. Voor sommige toepassingen moet de betonnen vloerplaat of wand volledig worden doorboord, terwijl voor andere toepassing is een deelse uitboring voldoende. Dit heeft een invloed op de prijs van de betonboringen.

Materiaal

Verder is er nog het materiaal. Er is een prijsverschil tussen boringen in gewapend beton, cellenbeton, baksteen, asfalt…

Aantal boorpunten

De totale kosten van de betonboringen hangen samen met het aantal boorpunten. Dat is logisch, toch? Om 35 verschillende spotboringen te laten uitvoeren betaalt u meer dan twee ventilatieboringen. Er kruipt simpelweg meer werk in. Daarom vragen we om bij de aanvraag van een offerte steeds goed te omschrijven welke boringen er juist nodig zijn.

Voorzieningen

Naast de boringen zijn er soms nog een paar occasionele extra’s nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van bescherming tegen stof en vallende brokstukken, of het plaatsen van een stelling. Tenslotte zijn er nog de kosten voor de elektriciteit en het koelwater.

Transport

Voor verre verplaatsingen worden er extra transportkosten aangerekend. Dit staat duidelijk vermeld op de offerte.

Betonboringen prijs op maat?

Zoals u ziet, hangt de kostprijs van betonboringen af van verschillende factoren. Heeft u graag een exacte prijs op maat? Dat kan! Vul simpelweg ons offerteformulier in. Prijsaanvragen zijn altijd gratis, zonder verdere verplichtingen.