Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

Betonboringen Oost-Vlaanderen

Woont u in Oost-Vlaanderen en heeft u een betonboringen specialist nodig? A&S staat voor u klaar. Onze ervaren betonboorders boren gaten voor ventilatiekanalen, sanitair en meer. Vraag gerust meer informatie over de mogelijkheden of doe meteen een offerte-aanvraag via de website.

Heel Oost-Vlaanderen

Het maakt niet uit of u in Gent, Sint-Niklaas, Lokeren of Dendermonde woont, A&S doet betonboringen in heel de provincie Oost-Vlaanderen.

Alle toepassingen

Wij boren in beton voor diverse doeleinden, zoals het plaatsen van sanitaire afvoeren, ventilatiekanalen, inbouwspots, technische schachten…

Vele materialen

Wist u trouwens dat we niet alleen boren in beton? We doen dat ook in metselwerk, cellenbeton, natuursteen, asfalt en vele andere materialen.

Zagen in beton

Naast betonboringen in Oost-Vlaanderen doen we ook zaagwerken in heel de provincie, bijvoorbeeld voor trapgaten of ramen.

betonboringen oost-vlaanderen

Uw partner voor betonboringen in Oost-Vlaanderen

Wij hebben reeds honderden betonboringen in Oost-Vlaanderen uitgevoerd. Dat deden wij in woningen, kantoren, handelspanden, magazijnen, openbare gebouwen en meer. Zoveel mensen kiezen voor A&S door onze troeven:

Snel ter plaatse

Wij kunnen de werken snel inplannen

Uitgebreid machinepark

Een oplossing voor elk project

Echte professionals

Reken op ervaren vakmannen

Gratis Offerte

Vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen