Baeckelmansstraat 9 2830 Tisselt

A&S Betonboringen

Uw Specialist voor Betonboringen en Zaagwerken

Boren of zagen in beton? Daarvoor rekent u op A&S.

Onze Diensten

Ontdek wat we voor u kunnen doen

Betonboringen

Voor betonboringen bent u aan het juiste adres. Wij boren in (gewapend) beton, cellenbeton, bakstenen, asfalt en andere materialen. Er zijn verschillende boordiameters mogelijk, van kleine verankeringsgaten tot bredere doorgangen voor ventilatieleidingen.  

Deze betonboringen voeren we uit met de hoogste precisie. Dat doen we met behulp van hoogwaardige boormachines. Dankzij onze ervaring en expertise vinden we voor elk project de juiste oplossing. Voor een betonboring specialist hoeft u dus echt niet verder te zoeken.

Spotboringen

Tegenwoordig hebben de meeste woningen spots in het plafond. Inbouwspots zijn namelijk een stijlvolle manier om een ruimte te verlichten. Bij een betonnen plafond is het wel belangrijk om tijdens de bouwfase reeds boringen te voorzien voor deze spotjes.

A&S doet ook plafondboringen voor inbouwspots. Hiervoor boren we van onder naar boven in de betonnen verdiepingsvloer. We voorzien deze spotboringen in de meest courante diameters (66, 67, 68, 70 of 80 mm) – maar ook andere afmetingen zijn mogelijk. 

Zagen in betonwanden

Naast betonboringen voert A&S ook zaagwerken uit. We zagen in betonwanden om bijvoorbeeld raamopeningen of openingen voor ventilatiekokers, leidingdoorvoeren… te maken.

Binnen of buiten: dat maakt niet uit. Zagen in betonmuren doen we steeds snel en nauwkeurig. Wij maken gebruik van verschillende zaagtechnieken om steeds het beste eindresultaat te bereiken.

Sleuven slijpen

Gaat u bouwen of renoveren? Dan heeft u waarschijnlijk sleuven nodig in de muren voor de leidingen van allerlei gebouwtechnieken, zoals de elektriciteit, watertoevoer, afvoeren, airco’s, enz.

Wij kunnen deze sleuven slijpen met een hoge precisie en zonder veel stof. Nadien kan uw elektricien of loodgieter meteen aan de slag.

Waarom Kiezen voor A&S?

Snelle service

Raak niet achter op de planning.

Uitgebreid machinepark

Een oplossing voor elk project.

Betonexperten

Reken op ervaren vakmensen.

Gratis Offerte

Vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen.

Reacties

"Andy deed onze spotboringen zeer professioneel en efficient. Volledig conform afspraak en op tijd. Kortom, zeker een aanrader om met hem in zee te gan!"
Mr. Martens - Willebroek
"A&S heeft voor mij 18 spotboringen moeten doen en alles was perfect van communicatie tot uitvoering. Bij volgende projecten neem ik zeker terug contact op."
Mr. De Maeyer
"Zeer tevreden van het geleverde werk voor onze leidingen en de inbouwspotjes en de manier waarop de werf achtergelaten werd."
Mevr. Verhuyght - Mechelen